Ponedeljek - petek: 6:00 - 15:00

Pisarna in proizvodnja: Partizanska 10, 1431 Dol pri Hrastniku

Sledi nam:         English | Deutsch

O nas

O podjetju
SPECTRA 9

Podjetje je bilo kot majhno družinsko podjetje ustanovljeno leta 1989. Sprva smo razvijali in izdelovali svetila, nekaj let kasneje pa smo začeli izdelovati tudi notranjo opremo. Ob koncu devetdesetih let smo zaradi sprememb na trgu in želje po širitvi dejavnosti iskali nove priložnosti. Že 22 let montiramo sisteme mavčnokartonskih plošč, lahke sekundarne strope in aluminijasto stavbno pohištvo lastne izdelave.

Temeljno merilo uspeha našega podjetja je zadovoljstvo strank, zato se trudimo ponuditi kar največ ugodnosti že v pripravljalni fazi del. Na vašem objektu opravimo brezplačne meritve in pripravimo ponudbo. Izbrani sistem vam dostavimo in montiramo ter predlagamo najboljši način izvedbe del.

spectra 9

ZAG

Schüco

IFT Rosenheim

Recycled products

Passiv Designer

ALU K

Wicona

Najboljša priprava
na jutri

je danes dati vse od sebe, zato se investitorji vračajo k nam, saj jim uresničujemo želene ideje.

Naša vodila so:

Storitev
Strokovna ekipa Spectre 9 nudi vsestranske rešitve za vsako investicijo. Od sodelovanja z arhitekti in projektanti ter individualnimi strankami do skupnega zadovoljstva.

Vizija
Sledimo modernim arhitekturnim smernicam ter tako ohranjamo krog najzahtevnejših strank in jim pomagamo uresničiti želje po izdelkih najvišje kakovosti in cenovnih razredov.

Strokovnost
Prizadevamo si zagotoviti kar največ strokovnega znanja, nuditi široko paleto produktov ter s hitro in varno dostavo izdelkov zadovoljiti še tako zahtevnega kupca.

Dodatna ponudba
Nudimo brezplačne meritve z svetovanjem in pripravo ponudbe, stalno razpoložljivost za odgovore na vaša vprašanja ter garancijo na vsa dela.

Okoljska ozaveščenost
V podjetju Spectra 9 se zavedamo pomena čistega okolja ter skrbi za naše potomce, ki jim želimo prepustiti neokrnjeno okolje in prečudovito naravo. Učinkovita raba energentov, uporaba recikliranih materialov v proizvodnem procesu in odgovorno ravnanje z odpadki so ključni kazalniki pri strategiji razvoja podjetja.

Zaposleni
Načela, na katerih gradimo prihodnost podjetja, so skrb za zdravje in zadovoljstvo zaposlenih, pripadnost podjetju, strokovna usposobljenost in ozaveščenost v procesu izdelave izdelkov ter skrb do okolja in soljudi.